Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Bács-Kiskunban október végére kiépül a kormányablak hálózat
2015. szeptember 27.

Izsákon kezdődött meg szeptember 22-én az az átadás sorozat, amelynek eredményéül 10 új kormányablak nyílik Bács-Kiskun megyében. Október végétől így már a megye 14 településén, összesen 15 helyszínen fogja tudni kiszolgálni ügyfeleit a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal új típusú integrált ügyfélfogadási térben.

A kormányablakok egyelőre a megye legforgalmasabb okmányirodái helyett nyílnak meg: lényegében kiváltva azokat. Az okmányirodákban intézhető 110 ügykör helyett a kormányablakokban jelenleg 423 típusú ügyben kezdeményezhetnek az ügyfelek eljárást, tehát szinte négyszer annyi ügyüket intézhetik el egy helyen, mint eddig. Ráadásul a XXI. századnak megfelelően kialakított, akadálymentesített, modern környezetben, jól felkészített ügyintézők segítségével.

Bács-Kiskunban október végére kiépül a kormányablak hálózat

A kormányablakokban intézhető ügyek száma folyamatosan növekszik. Hamarosan az ezret is meghaladhatja, így sok esetben még annak is meg fogja érni felkeresni a kormányablakot, akinek a településén okmányiroda működik. Hiszen egy helyen sokkal több ügyét intézheti majd az ügyfél: időt és energiát megtakarítva magának.

A Kormányhivatal nagy lépést tesz ezzel a kormány céljának megvalósítása érdekében. Az ügyintézés során valódi szolgáltatást fognak tudni nyújtani. Az ügyek intézése során már nem kell az ügyfeleknek a „hivatali labirintusokban" bolyonganiuk, elég lesz felkeresni a kormányablakot. Ahol udvarias és gyors kiszolgálás mellett egy helyen intézhetik az ügyeiket. Vagy ha az adott ügy még nem intézhető a kormányablaknál, világos útbaigazítást kaphatnak majd az ügyintézés menetéről.

Új kormányablak nyílik október végéig az izsákin kívül Kiskőrösön, Solton, Tompán, Jánoshalmán, Bácsalmáson, Kunszentmiklóson, Tiszakécskén, Kiskunfélegyházán. Valamint a már üzemelőn kívül további egy nyílik meg Kecskeméten. A kormányablak átadások sorozata ugyanakkor tovább folytatódik, annak érdekében, hogy a megye teljes lakossága minél előbb hozzáférhessen ezen új típusú ügyintézési lehetőséghez.

Az izsáki átadó ünnepségen részt vett dr. Feldman Zsolt helyettes államtitkár, Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az országgyűlés alelnöke, Kovács Ernő kormánymegbízott, Mondok József Izsák város polgármestere, és - mint az ünnepség házigazdája - Turánné Török Ágnes, a Kiskőrösi Járási Hivatal vezetője.

Feldman Zsolt és Mondok József átadóbeszédükben a kormányablak megnyitását a környék gazdaságának fejlődése szempontjából fontos tényként értékelték. Hiszen a gyors és szakszerű ügyintézés nagy segítségére lesz a már a környékben működő vállalkozásoknak és a jövőben alakulóknak is.

Lezsák Sándor a jövő nemzedéke szempontjából is fontos ténynek nevezte a kormányablak kialakítását Izsákon és külön méltatta a kormányablak munkatársainak kedvességét, és megjelenését.

Kovács Ernő kormánymegbízott mindenkinek megköszönte a munkáját, aki részt vett a kormányablak kialakításában. Külön kiemelve Izsák város és polgármestere hatékony közreműködését.

(Forrás: Félegyháziközlöny.eu)


Képtár


A Héjjas-nyárfa árnyékában című könyv bemutatója
2018. szeptember 19.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Felhívás: Grillázs készítő verseny

Lakitelek Népfőiskola
Jelentkezési határidő:
2018. október 19.

Meghívó a RETÖRKI két új kötetének bemutatójára
Budapest, Polgárok Háza
2018. szeptember 3. 17.00
Tanévnyitó, harangszentelő és könyvtárátadó ünnepség

Csólyospálos
2018. szeptember 2. 17.00

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

http://www.orologirepliche.it

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép