Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Biztos alap kell a további fejlődéshez
2017. május 13.

Ismét harcba kell szállnunk jövőre, hogy megvédjük eddig elért eredményeinket, és hogy biztos alapot teremthessünk a további fejlődéshez – hangsúlyozta a Lezsák Sándor vezette Nemzeti Fórum tegnapi országos gyűlésére küldött üzenetében Orbán Viktor kormányfő.

„A Nemzeti Fórum Egyesület és a Fidesz kapcsolata nem tiszavirág életű társulás, hanem egy tekintélyes múltra visszatekintő, erős és biztos szövetség” – fogalmazta meg Orbán Viktor miniszterelnök a Lezsák Sándor parlamenti alelnök által vezetett szervezet tegnapi, a Képviselői Irodaházban tartott országos gyűlésére küldött írásos köszöntőjében. A kormányfő úgy folytatta, amikor 2005 júniusában megkötötték az együttműködési megállapodást, „egy cél és egy akarat vezérelt bennünket: az ország és a magyarság sorsának jobbra fordítása”. Hozzátette, „habár az azóta eltelt időkben – Istennek hála – számos törekvésünket siker koronázta, még korántsem értünk a munka végére, jövőre ismét harcba kell szállnunk, hogy megvédjük eddig elért eredményeinket, és hogy biztos alapot teremthessünk a további fejlődéshez”.

A jelenleg Kínában hivatalos úton tartózkodó kormányfő a tanácskozáson felolvasott üzenetében nyomatékosította, ehhez a küzdelemhez „minden velünk együtt gondolkodó emberre szükség lesz. Ennek szellemében szeretném megköszönni az eddigi évek áldozatos munkáját a Nemzeti Fórum minden tagjának, különösképpen Lezsák Sándor elnök úrnak. Bízom benne, hogy immár tizenkét éve megbonthatatlan szövetségünk a jövőben is sikerrel fogja szolgálni Magyarország és a határon túli magyarság ügyét”. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! – zárta levelét a miniszterelnök.

A tanácskozáson a kormánypár-tokkal szövetséges szervezet vezetője, Lezsák Sándor politikai értékelésében kifejtette: a Nemzeti Fórum a Fidesszel és a KDNP-vel közösen, ám szükség esetén önállóan indít jelölteket a parlamenti és az önkormányzati választásokon. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a migránsáradat megállításáról, továbbá a nemzeti függetlenségünket veszélyeztetető brüsszeli törekvésekről, Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója, alelnöke pedig a parlamenti és az önkormányzati választások előkészületeiről beszélt.

Magyar Hírlap


Képtár


Soltész Miklós és Lezsák Sándor lakossági fóruma Izsákon
2018. március 20.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Egymillió

Budapest, Polgárok Háza
2018. március 6. 18.00

Parma Fidei - Hit Pajzsa díj átadása
Szent Margit Gimnázium
Budapest, XI. Villányi út 5-7.
2018. február 24. 11.00 óra
A rendszerváltás tudományos feldolgozása c. konferencia
Lakitelek Népfőiskola
2017. december 13-14.
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép