Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Fontos a polgármesterekkel való kapcsolattartás
2017. május 26.

Folyamatos a kapcsolattartás a 4. számú választókerület polgármestereivel – mondta Lezsák Sándor, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke a mai napon megrendezett polgármester találkozón, amelyet a móricgáti Művelődési Házban tartottak.

Lezsák Sándor minden negyed évben találkozóra hívja a választókerületi településvezetőket. Ilyenkor a jelenlévők megbeszélhetik egymással terveiket, problémáikat.

Minden ilyen tanácskozásra Lezsák Sándor olyan vendégeket hív, akik az aktuális témakörben szakszerű tájékoztatást tudnak nyújtani a jelenlévőknek.

Ez alkalommal Héjj Dávid, kormánybiztos, Dr. Fekete Gyula, közgazdász és Lenkei Róbert a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés képviselője tisztelték meg jelenlétükkel a találkozót.

Fontos a polgármesterekkel való kapcsolattartás

Az értekezleten térségi fejlesztésekről, pályázatokról, pályázatokkal kapcsolatos technikai észrevételekről tárgyaltak a településvezetők.

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője a költségvetésről is beszélt a polgármestereknek. Hangsúlyozta: A kormány célja, hogy Magyarország családbarát ország legyen, ezért döntött az Európában is egyedülálló családi adózás bevezetéséről, ami már közel egymillió családnak nyújt segítséget. A képviselő azt is elmondta, hogy 2018-ban tovább nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye, és az otthonteremtésre pedig még több forrás áll majd rendelkezésre.

Héjj Dávid, kormánybiztos előadását követően készséggel válaszolt a jelenlévők kérdéseire. Lenkei Róbert, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés képviselője az értekezleten a pályázatíráskor felmerülő általános hibákra hívta fel a figyelmet. Amint elhangzott: a sikeres pályázatok alapja a jól megírt pályázat.

A tanácskozáson minden  polgármester tájékoztatta a jelenlévőket a nyáron megrendezésre kerülő települési programokról.

Fontos a polgármesterekkel való kapcsolattartás

Az értekezleten részt vett Polyák Albert, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatói tanácsadója is, aki a választókerületi vezetőknek elmondta a térséggel kapcsolatos meglátásait.

Lezsák Sándor összegzésül hangsúlyozta, hogy a választókerület polgármestereivel folyamatosan kapcsolatot tart, és a reális igényekre mindig megpróbál valamilyen formában megoldást találni.

A Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő Munkahelyteremtő Egyesület jóvoltából minden jelenlévő hazavihetett egy példányt Lezsák Sándor nemrégiben megjelent Attila fia, Csaba királyfi című kötetéből, amelyet az író személyesen dedikált.

Lizik-Varga Katalin

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Képtár


Karácsonyi pásztorjáték a lakiteleki templomban
2017. december 24.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
18.30 Gyarmati Dezső emléktábla avatás Hódmezővásárhelyen
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
A rendszerváltás tudományos feldolgozása c. konferencia
Lakitelek Népfőiskola
2017. december 13-14.
Kölcsey Kör: Atilla fia, Csaba királyfi

Budapest, Polgárok Háza
2017. november 22. 18.00

Meghívó Sass Kálmán mellszobrának avatására
Érmihályfalva (Partium)
2017. november 19.
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép