Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Kilencezer nemzeti fórumos önkéntes a kampányban
2010. február 13.

A Nemzeti Fórum az elkövetkezendő hetekben több mint kilencezer önkéntes segítővel támogatja a Fidesz-KDNP kampánymunkáját - jelentette ki Lezsák Sándor, a szervezet elnöke. A politikus tájékoztatása szerint a Nemzeti Fórum országos kampánynyitó összejövetelére március 16-án Lakiteleken kerül sor.

A rendezvényen - mint jelezte - az 1987-es lakiteleki találkozó szervezői és a hazai sportélet kiemelkedő szereplői is ott lesznek, beszédet mond például Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok, Kovács István olimpiai és világbajnok bokszoló, valamint Gyarmati Dezső olimpiai bajnok vízilabdázó is.

A szervezet kampányzáró gyűlését Tiszakécskén rendezik április 8-án. Itt Széles Gábor nagyvállalkozó ismerteti majd "a vidéki Magyarország felemelkedését megfogalmazó programját" - mondta el.

A képviselő értékelése szerint az ország olyan súlyos erkölcsi, gazdasági, társadalmi válságban van, amelyből csak egy erőteljes nemzeti összefogás képes kivezetni.

Lezsák Sándor a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Szalma Botond politológus személyében szóvivő segíti ezentúl a Nemzeti Fórum munkáját.


fidesz.hu


 


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ


Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke a parlamenti választás előkészületeiről beszélt.


A Nemzeti Fórum részéről több mint kilencezer önkéntes segítő vesz részt a Fidesz-KDNP és szövetségeseinek választást előkészítő munkálataiban.


Az önkéntes segítők szervezik a nemzeti fórumos képviselőjelöltek eredményes felkészülését, ajánlószelvényeket gyűjtenek, programokat szerveznek, szórólapokat kézbesítenek, plakátokat ragasztanak. Önkéntes munkájukat a Fidesz központi, megyei és helyi kampánycsapatával összehangoltan végzik.


A Nemzeti Fórum országos kampánynyitó rendezvénye március 16-án, a lakiteleki Művelődési Házban, a kampányzáró pedig április 8-án Tiszakécskén, a Művelődési Központban lesz.


Mindkét rendezvény politikai házigazdája Lezsák Sándor országgyűlési képviselőjelölt, a Nemzeti Fórum elnöke.


A kampánynyitóra meghívták az 1987-es lakiteleki találkozó szervezőit. Előadói között lesz Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok, Gyarmati Dezső és Kovács „Koko" István olimpiai bajnokok. A kampányzárón a vidéki Magyarország felemelkedésének programját Széles Gábor ismerteti.


A Nemzeti Fórum úgy ítéli meg, hogy csak és kizárólag egy erőteljes nemzeti összefogás, valamint a Fidesz, a KDNP és szövetségeseik kétharmados parlamenti többsége képes biztosítani, hogy ismét gyökeres változás történjen Magyarország politikai, gazdasági és szellemi életében.


A Nemzeti Fórum munkacsoportjai javaslataikkal támogatták, esetenként kiegészítették az egyetlen kormányképes Szövetség, a Fidesz-KDNP programját.


Budapest, 2010. február 12.


Bágya Rita, sajtófőnök
+36/30/240-32-25


Szalma Botond, szóvivő
+36/20/82-33-805Képtár


Magyar Szemmel Emlékülés Lakiteleken
2019. március 30-31.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok II.
Budapest, Polgárok Háza
2019. április 10. 18:00
XIX. Lakiteleki Filmszemle
A nevezési lapok és a filmek beküldési határideje: 2019. október 4.
Mindszenty szoboravatás és szentelő, valamint Mindszenty Emlékérem átadó

Petőfiszállás-Pálosszentkút kegytemploma 
2019. március 23. 10:30

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép