Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Lezsák Sándor a Nemzeti Fórum régi-új elnöke
2014. május 31.

Ismét Lezsák Sándort, az Országgyűlés alelnökét választották a Nemzeti Fórum elnökévé a Fidesszel és a KDNP-vel szövetségben lévő egyesület Kecskeméten tartott tisztújító közgyűlésén.

A tisztségért egyedüli jelöltként induló Lezsák Sándor újraválasztásáról egyhangúlag döntött a testület, egyetlen érvénytelen szavazat volt. Az egyesület alelnökének Ékes Józsefet, Horváth Zsoltot, Kelemen Andrást, Lakatosné Sira Magdolnát, Nagy Sándort, Szabó Istvánt és V. Németh Zsoltot választották meg.

Lezsák Sándor a Nemzeti Fórum régi-új elnöke

Lezsák Sándor a választás utáni köszöntőjében hangsúlyozta: a Nemzeti Fórumban politizáló emberekkel olyan nemzetpolitikát tudnak erősíteni, amelyet a Fidesz-KDNP pártszövetség képvisel. Az egyesület elnöke sikerként értékelte az országgyűlési választást, amelyen az egyesület hét tagját választották meg a Fidesz-KDNP jelöltjeként országgyűlési képviselővé, Bartos Mónika pedig listán jutott mandátumhoz.

A Nemzeti Fórum Lezsák Sándor reményei szerint sikeres önkormányzati választásra készül, ez azonban nem tehet elbizakodottá senkit - tette hozzá. "Mi vagyunk azok, akikben a veszélytudat jóval erősebb talán másoknál, mert megértük, amikor kivertek bennünket" az otthonunkból - emlékeztette Lezsák Sándor, a Magyar Demokrata Fórum egyik alapítója a teremben lévő több társát, akikkel együtt annak idején kizárták az MDF-ből. "Úgy érezhettük magunkat, mint azok, akiket elüldöztek szülőföldjükről 1956-ban" - fogalmazott. Szavai szerint "politikai hazát" találtak a Fidesz-KDNP szövetségben.

Lezsák Sándor a Nemzeti Fórum régi-új elnöke

A kecskeméti piarista gimnázium dísztermében tartott közgyűlésen Zombor Gábor (Fidesz) országgyűlési képviselő, a város polgármestere köszöntőjében kiemelte, "jó irányba" megy az ország, amiben nagy szerepe van a tíz esztendeje létrehozott Nemzeti Fórumnak. Megfogalmazása szerint ez az egyesület biztos alapot ad annak az együttműködésnek, amely helyben és országosan is győzelemhez tudta segíteni a polgári oldalt. Zombor Gábor kiemelte, hogy Kecskeméten a rendszerváltás óta nem tudott baloldali jelölt győzni sem polgármester-, sem pedig országgyűlési választáson.

Nézze meg az ECHO TV híradójának (Híradó: 2014. május 31. szombat 19:30) ide kapcsolódó riportját:

A riport a műsor 5. perce után kezdődik.

(Forrás: MTI, Echo TV)


Képtár


Kósa Lajos lakossági fóruma Kiskunfélegyházán
2019. május 3.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok II.
Budapest, Polgárok Háza
2019. április 10. 18:00
XIX. Lakiteleki Filmszemle
A nevezési lapok és a filmek beküldési határideje: 2019. október 4.
Mindszenty szoboravatás és szentelő, valamint Mindszenty Emlékérem átadó

Petőfiszállás-Pálosszentkút kegytemploma 
2019. március 23. 10:30

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép