Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Lezsákot és Jakabot jelöli parlamenti alelnöknek a Fidesz
2010. május 13.

Lezsák Sándort és Jakab Istvánt jelöli a Fidesz az Országgyűlés alelnökeinek – jelentette be csütörtökön Lázár János, a Fidesz megválasztott frakcióvezetője. Tizenegy parlamenti bizottságba delegál elnököt a Fidesz, kettőbe a KDNP – közölte Lázár.

Az alkotmányügyi bizottságba elnöknek Balsai Istvánt, alelnöknek Cser-Palkovics Andrást, a gazdaságiba elnöknek Rogán Antalt, alelnöknek Szatmáry Kristófot, az önkormányzatiba elnöknek Kovács Zoltánt, alelnöknek a KDNP-s Habis Lászlót, az egészségügyibe elnöknek Mikola Istvánt, alelnöknek Pesti Imrét jelölik. A honvédelmi bizottságba elnöknek Kocsis Mátét, alelnöknek Csampa Zsoltot és a KDNP-s Básthy Tamást, a külügyibe elnöknek Balla Mihályt, alelnöknek Nagy Gábor Tamást, a mezőgazdaságiba elnöknek Font Sándort, alelnöknek Horváth Istvánt, az oktatásiba elnöknek Pokorni Zoltánt, alelnöknek Pósán Lászlót jelölik. A kulturális bizottságba elnöknek L. Simon Lászlót, alelnöknek a KDNP-s Pálffy Istvánt, az európai ügyibe elnöknek Hörcsik Richárdot, alelnöknek Firtl Mátyást, a sportbizottságba elnöknek Bánki Eriket, alelnöknek pedig Szalay Ferencet jelölik.

Az emberi jogi bizottság élére a KDNP Lukács Tamást jelöli, alelnöke várhatóan a fideszes Gulyás Gergely lesz. A mentelmi bizottság elnökének Rubovszky Györgyöt jelölik a kereszténydemokraták. A leendő ellenzék által vezetett költségvetési bizottságba Szijjártó Péter jelöli alelnöknek a Fidesz. Az ifjúságiba Ágh Pétert és Talabér Mártát, a fenntartható fejlődés bizottságába Turi-Kovács Bélát, a foglalkoztatásiba Varga Józsefet és Kara Ákost, a fogyasztóvédelmibe Szabó Zsoltot és Zsigó Róbertet, a nemzetbiztonságiba pedig Demeter Ervint jelöli a Fidesz-KDNP.

Jegyzőnek a Fidesz Szűcs Lajost, Erdős Norbertet és Földesi Gyulát jelöli. Az Interparlamentáris Unió elnökének Horváth Jánost, alelnökének pedig Gruber Attilát szánják. Lázár János közölte: a Fidesz-KDNP csütörtöki frakcióülésén foglalkoztak azokkal a jogszabálytervezetekkel is, amelyeket pénteken és hétfőn fognak benyújtani önálló képviselői indítványként. Emellett meghallgatták Orbán Viktor Fidesz-elnök politikai helyzetértékelését, és szó volt a gazdasági tényfeltárás jelenlegi helyzetéről is.

(MTI)


Képtár


Nemzeti Fórum Piknik Petőfiszálláson
2018. július 6.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Nem az ősöket kell követni, hanem azt, amit az ősök követtek

Budapest, Polgárok Háza
2018. május 16. 18.00 óra

Kölcsey Kör: A migrációról – másként

Kecskemét, Hírös Turisztikai Központ
2018. április 26. 18.00

Kölcsey Kör: Egymillió

Budapest, Polgárok Háza
2018. március 6. 18.00

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

http://www.orologirepliche.it

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép