Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Nagy ünneplés volt Petőfiszálláson - 'A mi falunk, a mi jövőnk!'
2010. augusztus 23.

Összegyűlt a falu apraja-nagyja államalapító Szent István királyunk neve napjának ünnepén a petőfiszállási Falu Sátorban, ahol Szász János polgármester-jelölt meghívására Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke is vendégeskedett.

Otthonosan mozgott az Országgyűlés alelnöke a petőfiszállási Falu Sátorban, talán némi "dejá vu"-je is lehetett, hiszen kicsivel több, mint húsz évvel ezelőtt Lakiteleken az ő háza udvarán felállított sátorban gyülekeztek így a rendszerváltásra készülő értelmiségiek. A hangulat hasonló lehetett, mint pénteken Petőfiszálláson, ahol a Nemzeti Fórum helyi szervezete a tavaly civil erőből felújított park mellett állította fel négyszáz fős rendezvénysátrát, ami a délelőtti programok lezajlása után koradélutánra meg is telt.

Nagy ünneplés volt Petőfiszálláson –

Szász János, a Nemzeti Fórum és a Fidesz közös polgármester-jelölte tisztelettel köszöntötte Lezsák Sándort, mint az Országgyűlés alelnökét (egyben a Nemzeti Fórum elnökét, és a szomszédos választókerület képviselőjét), majd Kapus Krisztiánt, a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, illetve Seres Lajosnét, Petőfiszállás regnáló polgármesterét.

Nagy ünneplés volt Petőfiszálláson –

Seres Lajosné kifejezte köszönetét Lezsáknak, "amiért az elmúlt húsz évben olyan sokat tett Petőfiszállásért", és egyben arra kérte, lehetősége szerint segítse Kapus Krisztiánt parlamenti munkájában. Kapus ezután Szent Istvánra emlékeztetve beszélt arról, hogy tisztesség és a becsület a poltikában is irányadó kell, hogy legyen, illetve, hogy a politikában a harcok az értékek mezején zajlanak.

Lezsák Sándor felhívta a jelenlévő mintegy négyszáz ember figyelmét arra az értékre, amire a petőfiszállási lakosok a legjobb példa, ez pedig a kistelepülés lakóinak összefogása és kiállása a közös ügyek mellett. Az alelnök elmondta azt is, számára fontos, hogy mi történik a "szomszédban" (azaz Kapus választókerületében).

Ezután Seres Lajosné, Szász János és Lezsák Sándor átadták a délelőtti főzőverseny és focibajnokság győzteseinek járó díjakat, azzal a kiegészítéssel, hogy a főzőversenyen minden indulót díjaztak, majd Szász János polgármester-jelölt a Nemzeti Fórum nevében egy közös ebédre invitálta a település lakóit, majd "A mi falunk, a mi jövőnk!" felkiáltással búcsúzott.

(Forrás: Kis-Kunság.hu)


Képtár


Karácsonyi szeretetebéd Kecskeméten
2018. december 24.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Magyar szemmel - pályázati felhívás a rendszerváltás emlékezetére
Beküldési határidő: 2019. január 20.
Jótékonysági est a kárpátaljai Salánk ifjúsági házáért
Budapest, Duna Palota
2018. december 6. 18.00
Kölcsey Kör: Népfőiskola, 2019
Budapest, Polgárok Háza
2018. november 21. 18.00
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

http://www.orologirepliche.it

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép