Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Virágzó agrárvidékké tennék Bács-Kiskunt
2014. február 25.

Megtartotta kampánynyitóját Lezsák Sándor, a Bács-Kiskun megyei 4-es számú választókerület fideszes országgyűlési képviselőjelöltje.

A rendezvényre múlt hét csütörtökön, a lakiteleki művelődési házban került sor, ahol – a választókerület több településének közéleti személyiségei mellett – kormánytagok és a Fidesz megyei, illetve parlamenti politikusai is jelen voltak.

Virágzó agrárvidékké tennék Bács-Kiskunt

Csurka László színművész is vendége volt Lezsák Sándor kampánynyitójának az elmúlt csütörtökön a lakiteleki művelődési házban. Az Országgyűlés alelnöke az ukrajnai helyzetre és a kárpátaljai magyarokra is kitért egy gondolat erejéig, majd rövid, néma felállással emlékeztek meg az áldozatokról. Beszédében emlékeztetett arra a történelmi lehetőségre, amelyet négy évvel ezelőtt a kétharmados felhatalmazással kaptak. Úgy vélte, tisztességgel éltek a kétharmados többséggel. Lezsák Sándor szót ejtett a térség sajátosságaihoz kötődő eredményekről is, így például a Kincsem Nemzeti Lovasprogram elindításáról, a Hungarikum Bizottság megalakításáról, valamint a tanyafejlesztés területén elért sikerekről. Az idei választás kapcsán pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy nekik továbbra is a nyugodt erőt kell képviselniük, csakúgy, mint a rendszerváltás idején.

Kerényi János Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott a közigazgatást érintő átszervezésekről beszélt, amit egyértelmű sikernek értékelt.

Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke kritizálta a korábbi kormányoknak a fejlesztési pénzek elosztására vonatkozó gyakorlatát. Ezzel szemben a mostani kormány hivatalba lépése után úgy döntött, hogy ezeknek a pénzeknek a 60 százalékát gazdaságfejlesztésre fordítják – emelte ki. Bányai Gábor hozzátette: az új uniós költségvetési ciklusban 400 milliárd forint lehívására tesznek kísérletet Bács-Kiskun megye vonatkozásában. Ha ez sikerül, soha nem látott fejlődést érhet el a megye – húzta alá.

A lakiteleki kampánynyitóra számos megyei és kormányzati politikus is meghívást kapott, köztük a választókerület településeinek közéleti személyiségei közül is jó néhányan.

(Forrás: Félegyházi TV.hu)


Képtár


Pedagógusok a kistelepülésekért-díjak átadása Kiskunmajsán
2018. június 21.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Nem az ősöket kell követni, hanem azt, amit az ősök követtek

Budapest, Polgárok Háza
2018. május 16. 18.00 óra

Kölcsey Kör: A migrációról – másként

Kecskemét, Hírös Turisztikai Központ
2018. április 26. 18.00

Kölcsey Kör: Egymillió

Budapest, Polgárok Háza
2018. március 6. 18.00

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Magyar Országgyűlés

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

kis-kunsag.jpg

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Kisgazda Polgári Szövetség

Fidelitas

Lungo Drom

MAGOSZ

http://www.orologirepliche.it

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép